Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe

Pagina de startPagina de start  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

bebe II

In jos 
+8
anamea
dana
gabi_gino2005
ramona
roxana23
laly
janet
cristinarat
12 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

Numarul mesajelor : 190
Varsta : 40
Localizare : Giurgiu
Data de inscriere : 24/03/2008

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMier Apr 09, 2008 1:17 pm

eu cand eram gravida aveam tensiunea f mica 8,5 si dr imi zicea mereu sa beau si eu o cafea pe zi , dar eu nu bea in general cafea ia atunci nu-i suportam mirosul, toti imi ziceau ca am baiat ca nu ma schimbasem deloc, nu ma ingrasasem cine stie ce iar burtica era tuguiata, altii ziceau ca e fata ca prea mi-a fost asa rau, si acum cand ma gandesc sa mai fac un bebe mi-e tare frica de primele luni dar vd ca tu cristina ai sarcinile f diferite, poate nu imi va fi nici mie asa rau ca prima data.
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

Numarul mesajelor : 918
Varsta : 44
Localizare : arad
Data de inscriere : 21/02/2008

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMier Apr 09, 2008 1:25 pm

da draga Gabi sunt sarcini total diferite. Cu ana beam dimineata cate o cafea fara probleme, cu asta micu nici sa nu simt mirosul. Poate de acolo mi se trage si durerile de cap si starea de somnolenta permanenta! Embarassed
Sus In jos
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMier Apr 09, 2008 1:27 pm

si cica cu fetele sunt sarcinile mai grele Very Happy , lasa ca o saa treci cu bn, important e sa fie bebe sanatos si cuminte dupa, eu am zis ca suport orice numai sa am un copil sanatos, sarcina mai usoara in continuare si pupici
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMier Apr 09, 2008 1:53 pm

Multumesc Gabi, si va dorim si noi sanatate!!! Si mai vreau sa iti multumesc ca ai spus sa fie cuminte dupa. Hai sa iti si explic: Ana a fost foarte foarte rea, plangacioasa pana pe la vreo 5-6 luni si de atuncea eu am urat la totate cunostintele mele copil sanatos si cuminte. Si acuma ne-am ras cu o prietena de a mea ca mie nimeni nu mi-a zis nici de data asta sa fie si cuminte, doar sanatos Laughing Bine asta conteaza sa fie sanatos de fapt Very Happy Va pupam cu drag!!!
Sus In jos
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMier Apr 09, 2008 1:58 pm

eu ii doresc un bebe cel puin la fel de cuminte ca Alexia, care nu a avut colici, la 1 luna dormea sg in camera, toata noaptea, nu plangea, bn nici aum nu stie sa planga, noi de abia daca am plans de 2-3 ori cu lacrimi. Ce-i drept acum fiind mai mare si rasfatata cam face numai ce vrea ea, dar nu e un copli rau, plangacios sau neascultator, pur si simplu e un copil care acum descopera lumea, e curioasa, si fffffffffff energica.
Va pupacim pe toti 3.
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyJoi Apr 10, 2008 10:57 am

trece timpul!! Suntem la sfarsitul saptamanii 19 si deci cam la jumatatea drumului pana bebe va face parte cu adevarat de familia noastra. Ii simt miscarile tot mai intens si tot mai regulat. E o senzatie foarte placuta. Pisicuta mea cea mare si ea intreaba tot mai des despre Daniel. Aseara am adunat hainutele lui Ana si care au ramas micute si merg si la baieti i-am pus deoparte pentru Bebe Daniel. Incerc sa o pregatesc pe Ana in felul asta de venirea noului membru. Ma macina tot mai mult gandul cum o sa ma decurc cu doi ingerasi, daca nu cumva o neglijez pe pisicuta mea dulce. Sunt multe ganduri care ma preocupa.
Dar din fire sunt optimista si stiu ca o sa fie bine.
Acuma va las, mai povestim
Va pupam cu drag: Cristina, Ana si BB Daniel
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

Numarul mesajelor : 2141
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/01/2008

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyVin Apr 11, 2008 11:27 am

Cristinuta , eu zic sa nu te necajesti pre tare ; o sa te descurci . Iar pe Ana s-o implici de la inceput in viata lui Daniel si o sa vezi ca nu se va simti neglijata .
Pupici !
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyVin Apr 11, 2008 11:36 am

off hormonii astia ma fac sa o iau razna cateodata!!! Si e doar inceputul!!! Cateodata imi vine sa rad din senin, cateodata sa plang. Sunt sensibila peste masura la vorbe, sunt obosita si asa mai departe. Asa bine imi pica incurajarile voastre de nici nu puteti sa va imaginati!! Chiar ca sunteti nasicile lul BB Daniel inca de acuma. Very Happy Multumesc ca sunteti alatrui de mine, noi. Va mai povestesc!!!! Va pup si va imbratisez pe toate cu mare mare drag!!!! I love you 44
Sus In jos
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyVin Apr 11, 2008 6:31 pm

parca imi aduc aminte de mine gravida ca si eu la fel pateam, si eram f speriata si bucuroasa, emotionata, dar era asa de frumos acum mi-e dor de loviturile Alexiei, de burtica mea Very Happy, dar parca nu am curaj sa o iau de la inceput, pupici pt burtica si ana, dar si pt mami 27
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 47
Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA
Data de inscriere : 14/01/2008

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyVin Apr 11, 2008 6:52 pm

in calitate de nasici trebuie sa fim alaturi de tine tot drumul I love you 38
Sus In jos
https://bebe.forum.st
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptySam Apr 12, 2008 1:23 am

eu deja am o finuta de 2 anisori si astept un al doilea finut, inca nu stim ce va fi dar in vara iar botez, Very Happy Very Happy , si-mi place tare mult sa nasesc.
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyDum Apr 13, 2008 2:27 pm

Pupam nasicile noastre!!!
Ieri a fost ziua mea libera la lucru si ...... am lucrat acasa. Curatenie, papica si de astea. Ca noroc ca Petre ma ajuta foarte mult, singura nu prea cred ca reuseam sa termin ieri. Si asa m-am miscat ca un melc, la un moment dat mi-am dat seama ca dau doar directive si eu ma invart jur imprejur Laughing Cand am terminat eu am fost lesinata. De mult nu am mai avut senzatia asta, de oboseala de parca am dat la sapa o saptamana intreaga. Dar cum v-am spus, ca noroc ca Petre ma ajuta in toate treburile mele de acasa. Asatazi ne-am hotarat sa fie zii de relaxare totala.
De vreo trei zile se simte miscarile lui BB David si daca pui mana pe burtica. Very Happy e un smecher se misca doar daca pun eu mana si daca vine Ana si spune: hei, micate!! Laughing Tati nu a avut noroc deocamdata sa il simta. Cred ca e ca si Ana: cand punea el mana pe burtica se tragea acolo sub palma lui si se linistea instantaneu, poate ca Petre are mainile calde. Saracu cat ar vrea sa il simta si el odata pe "baietelul lui tata". Dar mai este un pic si il va simtii si el.
Cu Ana ne facem planuri cine unde o sa doarma cand va "veni acasa" BB. Intr-o zi i-am spus ca ii cumpar patut de printese daca o sa doarma in ea ( ca acuma doarme intre noi). a zis ok si s-a terminat povestea. Vineri i-a povestit lui mama mea ca "mami cumpala patut barbi pentru tita" si mami m-a intrebat daca i-am spus eu sau doar inventeaza fata. Deci in curand trebuie cumparat patulul de printese Laughing Doar ca ma gandesc ca va fii fascinata o zi doua si dupa aia ..... In orice caz in fiecare zii ii pregateste patutul lui Daniel ca daca vine cumva azi (zice ea) Idea

Acum va las, mai povestim. Pupacim cu drag!!!! 44 97
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyDum Apr 13, 2008 9:32 pm

Ce dulcica e Ana 56 . Si grijulie . Ar fi bine s-o obisnuiesti cat mai repede sa doarma singura .
Eu l-am culcat pe Alex din prima clipa in patutul lui . Acum se trezeste o data sau de doua ori pe noapte si daca nu adoarme la loc , il iau in pat cu mine , chiar daca nu prea imi convine . Saptamana asta a dormit cu noi ca a fost bolnavior , dar vreau sa-l mut iar in patutul lui .
Va pupacim si noi 97 97 .
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyLun Apr 14, 2008 1:39 am

Si noi l-am pus pe Alex singurel in patut decand l-am adus de la maternitate iar daca aveam inca o camera il invatam cu spatiul lui. Am avut o perioada cand nu l-am mai pus in patut ptr ca imi era mie greu sa-l tot ridic si sa-l pun, asa ca dormea cu noi in pat. De vreo saptamana si ceva am primit un pat special ptr bebei foarte frumos, la dimensiunea lui si de atunci doarme doar in el si seara si la amiaza.

pupam pe Ana si pe David si pe prichindelul Alex , sa ne aduci vesti cat mai bune Janet ca e bine sanatos I love you 97 97 97
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMar Apr 15, 2008 11:21 am

Pai si ana dormea singurica in patutul ei, dar a picat de cateva ori placa si ma gandesc ca s-a speriat de nu mai vrea sa doarma acolo. Acuma m-am gandit ca daca vine BB Daniel va ocupa el patutul asta si pentru Ana ii duc alta. Poate asa se obisnuieste la loc.
Ce sa mai povestesc in jural? In afara faptului ca ma obosesc foarte repede, burtica creste si e tot mai activa Cool . Oricum ma minunez cat de diferit poate fii sarcina asta de cea cu Ana. In afara de burtica nu seamana de fel Laughing . cu Ana erama asa energica si parca nu mai obosisem (bine la sfarsit nu a mai fost asa). Cu Daniel ...... sunt mai tot timpul obosita si am o stare de somnolenta permanenta. MA gandesc ce va fii in august........ Dar mai e pana atunci Smile
Va pupacim cu drag!!!!
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyJoi Apr 17, 2008 7:29 pm

sti ce am visat azi noapte cristina......ca eram insarcinata Laughing , cred ca trebuie sa fac cat mai repede un bb Cool
Sus In jos
dana
bebelus
bebelus

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 42
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 02/04/2008

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyVin Apr 18, 2008 2:08 am

Felicitari cristina si asteptam si noi cat mai repede sa va dam vestea cea mare.Imi pare bine ca impartasesti clipele astea cu noi asa ma pregatesc si eu Very Happy
pupici la toate mamicile
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyVin Apr 18, 2008 8:17 am

Mamicutele drag Doamne ajuta sa vina si la voi bebe 2!!!! Sa fiti sanatoase si fericite! Noi suntem bine, am trecut la salopete sa am intrat pe ultima suta de metri la lucru. Mai vin la servici pana la 1 iunie si am inceput sa predau unele din intrebuintarile mele. O sa imi lipseasca dar vrea sa stau acasa fara stres si agitatie si sa petrec cat ma mult timp posibil cu pisicuta mea mica pana vine BB doi. Ieri a fost la mine prietena mea de suflet si mi-a adus doua plase mari de hainute pentru bebe 1-3 luni de la baietii ei!!! E un ajutor imens!! Acuma va pupam si .... mai vorbim!!! 44
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMar Apr 22, 2008 12:36 pm

Buna prietenutele mele dragi!!! Nu am mai scris de mult pentru ca in ultima vreme ma simteam tot mai bine, fara greturi , fara oboseala si asa mai departe. Lucrurile decurg normal, si ma rog sa fie asa pana la capat. Acuma ne pregatim de PAsti, si ma uit in garderoba mea si constat ca nu prea mai am ce sa imbrac, mai elegant ca nu imi permite "burtica". Dar de dataasta se scuze (asa zice mama mea, ca nu sunt imbracata elegant). Pana la urmatorul control mai am vreo 2-3 saptamani, dra abia astept sa ma duc sa il vad iar pe BB Daniel. De data asta vreau sa vina si Petre cu mine, sa auda si el inimioara aia mic a mica care bate acolo inauntru. cu ana nu am avut ocazia sa aud inimioara ei. E o senzatie tare frumoasa si placuta. Si tati e curios sa vina cu mine si sper sa poata ajunge cu mine la control, sa nu aiba vreo treaba de facut.
Acuma va las, ma reintorc la lucrul meu (am facut o mica pauza) dar mai va tin la curent cu noutati.
Va pupam cu drag mami si BB Daniel!!! I love you
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMar Apr 22, 2008 8:26 pm

bebe II - Pagina 3 IMGA0400-1

Si uite asa aratam noi amandoi cu BB Daniel impreuna la 21 de saptamani!!! I love you
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMar Apr 22, 2008 8:37 pm

ce burticuta frumoasaaaaaa 44 97 . Eu l-am carat pe gabi cu mine de la primul control la medic, a vrut sa-si vada feciorul din
prima clipa .
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyMar Apr 22, 2008 8:39 pm

cu intarziere intr-adevar dar am aparut si eu cu poza despre burtica!!! Deci nu am uitat doar ca acuma am avut asa chef de poze!!! 44
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyJoi Apr 24, 2008 12:59 pm

Frumoasa burtica I love you . Sa stii ca sotul meu nu a venit cu mine la controale si ecografii not . L-am convins sa vina cand eram pe ultima suta de metri : l-am speriat ca poate nasc pe drum Shocked . Aaaa , i-am zis ca trebuie sa-l cunoasca si el pe dr , sa nu dea plicul cu "atentia" altcuiva Laughing . A venit si la ultima ecografie si cred ca a regretat ca nu a fost prezent si la celelalte , mai ales ca era mereu acasa .

Si eu am avut mare noroc cu hainutele primite ; au fost asa de multe ca nici nu am apucat sa-l imbrac cu toate Surprised .
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyJoi Apr 24, 2008 2:37 pm

Cand am fost insarcinata cu Ana Petre a venit cu mine de doua ori la control: prima data cand a confirmat ca am o sarcina de 2 luni, dar el ma astepta in masina, tot transpira de emotii si a doua oara de curios pe la 5 lun ide sarcina cand mi-a zis doctorita ca o sa avem o fetita. Dupa aceea nu a mai putut veni cu mine din cauza serviciului. Dar a fost langa mine de-alungul travaliului, care nu a fost una scurta ca a durat de la 7 seara pana la 10 dimineata, cu dureri ingrozitoare. De data asta a spus ca mai bine vine cu mine la controale decat sa mai steie cu mine inca o data la travaliu, a fost tare tare marcat. eu sper sa poata veni cu mine macar la un control ca e tare tare interesant, cu ana facema doar ecografii 2d, si nu prea intelegeam mai nimic. cu smecherul asta mic..... hmmmm...... e altfel.
In rest noi suntem ok, ne pregatim de pasti pentru ana mai ales, si pentru sufletele noastre. Asta micu se misca tot mai des si cateodata pare sa nu ma iobseasca de loc. Very Happy
Mai vorbim va pupam pe toti!!!!
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 EmptyJoi Apr 24, 2008 6:59 pm

ma bucur ca va simtiti bine cu totii, pupici lui ana si david. Gabi al meu a vrut sa vina la controale mai ales ca avea prilejul sa-i auda inimioara si nu a lipsit de la nici una, statea cuminte cu mine la toate controalele. Cel mai mult am asteptat la un dr sa intru la cabinet 3 ore, dupa controlul respectiv m-am si mutat la alt ginecolog ca nu mai rezistam sa stau atatea ore sa astept sa intru in cabinet chiar daca aveam programare.
bebe II - Pagina 3 954907fopln2mr4s
Sus In jos
Continut sponsorizat

bebe II - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 3 Empty

Sus In jos

bebe II
Sus 
Pagina 3 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrr , vreau un bebe!!!!!!
» ce va fi bebe cand va fi mare?
» vand hainute bebe
» Concurs - Tati si bebe impreuna
» Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe :: Vreau un bebe :: Jurnal pentru ingerasii nostri :: jurnalul gravidutei - cristinarat-
Mergi direct la: