Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe

Pagina de startPagina de start  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro

In jos 
+9
janet
chry1
laly
daria_ioana
GABITA
cristinarat
roxana23
gabi_gino2005
Admin
13 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

cea mai frumoasa povestioara de paste
1. roxana23
Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_lcap10%Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_rcap
 10% [ 5 ]
2. cristinarat
Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_lcap12%Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_rcap
 12% [ 6 ]
3. chry1
Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_lcap44%Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_rcap
 44% [ 22 ]
4. janet
Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_lcap12%Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_rcap
 12% [ 6 ]
5. gabi_gino2005
Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_lcap22%Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Vote_rcap
 22% [ 11 ]
Total voturi : 50

Sondaj inchis

AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 12/01/2008

Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Empty
MesajSubiect: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyMier Apr 16, 2008 4:13 pm

Scrie cum te pregatesti tu pentru sarbatoarea Pastelui .Scrie traditii pe care le respectati si obiceiuri sau povesteste-ne cel mai frumos Paste petrecut in familia ta . Ataseaza la subiect si cateva fotografii si iepurasul iti va aduce cadouri oferite de www.bebe-fitzos.ro .
oferim 3 premii in valoare de 50 ron .

Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro _index15
Sus In jos
https://bebe.forum.st
Admin
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyMier Apr 16, 2008 4:14 pm

Regulament concurs:
1 Micsorati pozele la dimensiunea 600*800
2. Nu creati mai multe conturi pentru a putea vota, acest lucru se poate verifica, nu e corect fata de nimeni , toata lumea trebuie sa aiba sanse egale.
3 Concursul va incepe de pe data de 16 aprilie pana pe data de 26 aprilie urmata de perioada de votare din 27 pana pe 2 mai inclusiv
4. Pentru a va califica pentru acest concurs asteptam mamica sa fie activa pe forum sa aiba minim 30 mesaje , nu acceptam mamicile fara nici un mesaj in subiecte
6.Castigatoarele au posibilitatea sa isi aleaga singura cadoul in valoare de 50 ron , oferite de www.bebe-fitzos.ro
7.Nu oferim banii ci produse alese de pe site
8.Castigatigatoarele vor fi alese prin vot
9. Daca un membru castiga consecutiv de doua ori la rand automat va fi ales castigator cel de pe locul doi, asta ca sa dam sanse tuturor

Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi Apr 24, 2008 10:32 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

Numarul mesajelor : 190
Varsta : 40
Localizare : Giurgiu
Data de inscriere : 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyMier Apr 16, 2008 4:19 pm

super noul concurs! Se pot posta deja povestioarele?
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyMier Apr 16, 2008 4:21 pm

sigur.Concursul a inceput
Sus In jos
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyMier Apr 16, 2008 4:22 pm

as da tot eu startul si la concursul asta Very Happy, insa trebuie sa gasesc povestioara primului Paste petrecut in 3.......si nu o ma gasesc Sad
Sus In jos
roxana23
administrator
administrator
roxana23

Numarul mesajelor : 529
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 22/01/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyMier Apr 16, 2008 10:38 pm

Am sa va povestesc primul Paste petrecut in familia mea.Un Paste pe care nu o sa il uitam niciodata .
Eu si sotul meu incepusem pregatirile inca cu cateva saptamani inainte , facusem zeci de liste si multe ore petrecute la cumparaturi , eram foarte entuziatmati (cel putin eu , mai putin el care trebuia sa stea dupa mine la cumparaturi Very Happy ) .Stabilisem sa il pregatim noi , sa gatim (chiar daca nu ne pricepeam ) sa facem prajituri .Ajunsi in bucatarie ne-am impartit treburile si ne-am descurcat de minune Very Happy Am pregatit racituri care daca intorceai castronul nu cadeau (deoarece am pus foarte multa gelatina ) , Salata i-a iesit iute deoarece sotul meu nu se uitase ca maioneza care am cumparat-o era iute Very Happy Very Happy .Pasca sa lipit de tava .Ouale ne-au iesit superbe .Am avut grija sa nu se sparga .Eu le-am fiert si el le-a vopsit. Cea mai buna ne-a iesit friptura , doar ca at cand a fost gata eu nu am scos-o din cuptor si am lasat-o acolo asa ca sa uscat foarte tare Very Happy
In schimb in ciuda ca nu prea ne-a iesit mancarea am trait niste momente de neuitat , am fost foarte fericiti si ne-am simtit alaturi unul altuia .Am simtit ca ne iubim si ca cel mai frumos e sa faci totul in 2 !!!!! Pacat ca nu avem sa postam poze
VA PUPAM DULCE SI SARBATORI FERICITE !!!!
Sus In jos
http://www.ingerasulmeu.com
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

Numarul mesajelor : 918
Varsta : 44
Localizare : arad
Data de inscriere : 21/02/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 17, 2008 10:18 am

M-am gandit mult ce as putea sa povestesc despre Pasti, cum erau la noi in familie de cand eram eu copil si pana acuma cand la randul meu am si eu copil. De fiecare data, bine orice sarbatoare ar fii, ma ia cu niste emotii de numai nu. Sa pregatesc ouale, sa pregatesc cuibul , sa imprastii ouale sa le poate cauta printesa mea, ce cadouri sa ii cumpar si cand o vad cat de entuziasmata e cand gaseste cuibul si cadourile ma cuprinde o stare de fericire, de emotie. Dar hai sa va povestesc o poveste de demult, cand eram eu inca copil. Asta toate din povestile lui bunica mea, ca eu .... nu mai tin minte Laughing
Eram acasa la bunicii mei, eu crescusem cu ei, eram multi: strabunica, bunica si bunic. toti erau in priza pentru mine. bunica facea ouale rosii in bucatarie, bunicul imprastia ouale prin curte intre iarba si pregatea cuibul pentru cosul plin cu oua rosii, iar eu eram trimisa cu strabunica la joaca. Nu stiu ce ne-am jucat sau cum am pututt-o prostii dra am ajuns si eu in bucatarie si am luat un ou rosu si ..... m-am dus sa il ascund ca si bunicul. si asta asa cu cuteva oua pana bunicul m-a vazut. si m-a intrebat ce fac si i-am spus: pssssst ascundem ouale sa nu le gaseasca strabunica!!! Laughing Bunicul nu mai putea de ras, bunica in bucatarie iar strabunica .... ce sa mai distractie totala. Laughing
Acum, ma gandesc ca mi-e dor de ei, nu mai am strabunica si nici bunic, dar ma pregatesc cu aceeasi drag pentru fetita mea ca si ei, sau cel putin incerc, pana cand si Ana se va duce dupa Petre sau chiar bunicul sa ascunda si ea ouale rosii!!! (si o duc pe bunica mea de fiecare data la noi sa isi mai aduca aminte de mine, intinereste cativa ani, povestindu-mi aceasta istorioara)

Va pup pe toti dorindu-va sarbatori cat mai linistite si fericite!!!!
Sus In jos
GABITA
bebelus
bebelus
GABITA

Numarul mesajelor : 24
Varsta : 46
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/02/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 17, 2008 12:42 pm

ma voi gandi si eu la o povestioara.... si o voi scrie
Sus In jos
daria_ioana
bebelus3
bebelus3
daria_ioana

Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 17/04/2008

MesajSubiect: Cum ma pregatesc pentru sarbatoarea de paste   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 17, 2008 2:17 pm

PREGATIRE PENTRU SARBATOAREA CRESTINA
Ca orice crestin gandesc ce-i al lui Dumnezeu din mine si prima data imi pregatesc sufletul pentru ca el nu se hraneste cu mancare ci cu Cuvantul Lui Dumnezeu. In dorinta mea de a-mi pregati sufletul pentru a primi adevarata Lumina a Lumii ca sa poate sa intre in acest luc numit suflet tre sa fac curat mai intai acolo adica :sa ma indrept , sa caut sa inteleg ce vrea Dumnezeu de la mine, sa iubesc mai mult pe oameni, sa-i ajut mai mult, sa traiesc mai mult pentru ceilalti decat pt mine si sa fiu cat mai darnica si ingaduitoare, sa nu injur, sa nu gandesc rau, sa nu insel, sa nu urasc, sa ma caiesc pentru greselile facute si sa caut sa le indrept, sa-i cer ajutor Lui Dumnezeu in toate acestea ca sa pot sa le fac bine, si astept cu smerenie si cumpatare minunata sarbatoare de tristete si bucurie, cautand sa inteleg jertfa pe care Dumnezeu a adus-o pe cruce, Mielul Divin, care si-a dat viata pentru mine si pentru toti cei care se vad pacatosi, ca sa putem sa ne refacem relatia umbrita de pacate pe care o aveam cu Dumnezeu. GAndindu-ma daca Dumnezeu s-ar bucura mai mult daca masa mea ar fi plina cu delicatesuri si cu miel impanat sau daca ar fi mai cumpatata iar sufletul meu s-ar gandi cu adevarat la ce sarbatoreste. Pentru ca daca bine observati sarbatorile ia alta aliura, una redenumita de ex: "Iepurasul de paste" care aduce cadouri, care este o acoperire a adevaratului dar al lui Dumnezeu care este Iiusus Cristos, darul fara de plata pe care El l-a facut omenirii,ca sa poata sa fie iertata de pacate, si omenirea ce face ? Sarbatoreste iepurasul, sparge oua, iar Hrisos ramane o amintire . Dar El este viu si traieste la dreapta Tatalui, este acolo si mijloceste pentru noi, dar oare il primim noi asa cum se cuvine sau ne aducem aminte ca este timpul sa mai mergem la Biserca, sau mai bine sa se duca altii sa ia lumina pt noi. El a murit pentru fiecare, personal, si noi personal tre sa il primim in sufletele noastre. deci va indemn pregatiti-va sufletele mai mult decat casele si mesele, ca Dl IIsus sa gasesca un loc curat unde sa invie si sa traiasca, ca noi sa ne bucuram de vesnicie. Dak vreti sa faceti lucrul acesta bucuria Lui Dumnezeu va fi mult mai mare.Pentru cele care vor va las o rugaciune care spusa cu credinta poate sa va aduca mai mult decat o viata imbelsugata pe pamant dar si o viata vesnica cu Dumnezeu in Cerul LUI. " Doamne Isuse Hristoase, cred ca esti Fiul Lui Dumnezeu, nascut din fecioara, cred ca ai murit pe cruce si pentru pacatele mele,si ai inviat a treia zi dupa Scripturi, te rog sa-mi ierti toate pacatele, si sa fii stapanul vietii mele.MUltumesc in numele Tatalui , al Fiului Al sfantului Duh , Amin!"Va doresc sa aveti o sarbatoare fericita cu Domnul Iisus."

Astept cu nerabdare Pastele...e primul Paste alaturi de printesa noastra care o sa aiba 9lunite exact in ziua de Paste....ma bucur foarte tare k de Paste se strange toata familia si e tare frumos ...mie imi place sa am totul pregatit din timp asa k fac mai multe meniuri posibile :)))hihihi si ma consult cu sotul meu k sa vedem ce ramane intr-un final....ce ii place si lui si mie,ce trebuie schimbat si pana la urma ramanem la meniu....
-acum k am si prichinica vreau k totul sa fie cat mai frumos....deja am inceput sa ies la cumparaturi sa caut hainute dragute ,pantofiori,trebuie sa gasesc si pentru mine ceva dragut si pentru sotul meu....
-in apropierea Pastelui ma duc sa cumpar tot ce imi trebuie pentru meniul stabilit.....si pentru pregatire ma apuc cu cateva zile inainte.

Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Dsci0215

Ultima editare efectuata de catre daria_ioana in Sam Apr 26, 2008 6:06 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 47
Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA
Data de inscriere : 14/01/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 17, 2008 6:49 pm

Draga Daria ne bucuram ca ai devenit membrul forumului nostru si ai raspuns atat de repede la concursul oferit de sponsor, dar avem o rugaminte sa postezi minim 30 de mesaje in forum ptr ca asa este regulamentul jocului altfel descalificam povestea si ar fi pacat ca este f frumoasa. Asteptam sa fi activa pe forum ptr a nu sterge mesajul tau, regulamentul este scris la inceputul fiecarui concurs .
cu mult drag echipa bebe
Sus In jos
chry1
bebelus2
bebelus2
chry1

Numarul mesajelor : 1440
Data de inscriere : 06/04/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyVin Apr 18, 2008 10:00 am

Sarbatoarea pastelui!!!!!
Bunica ne spunea ca ouale vopsite au puteri miraculoase:ne apara de rele,vindeca bolile si protejeaza gospodaria.
Noi aveam obiceiul si il mai avem si acum,sa impodobim un pomisor,o crenguta de copac asemanator cu cel de Craciun,doar ca in locul globurilor agatam oua colorate de noi,pictate dupa capul nostru,nu inainte de a le goli de continut.Ce ne mai distram,faceam gaura in amandoua capetele sa suflam continutul afara,dar mai aveam si ghinion si totul izbucnea ca o cascada. Very Happy
Pomisorul era podoaba noastra de Paste.
In dimineata zilei de Paste,ne trezeam de dimineata,ne spalam pe fata,dupa care luam traditionala paine cu vin,si apoi ne asezam toata familia la masa.
Aveam oua rosii,friptura de miel,drob,hmmm o gramada de bunatati.
Cea mai asteptata zi a mea era a doua zi.Asteptam a doua zi sa vina baietii sa ma stropeasca cu parfum,iar eu la randul meu ii serveam pe baieti cu o prajiturica,ceva de baut si traditionalulousor(cine vroia).
Bunicul meu mereu spunea ca fetele care vor fii stropite cu parfum vor avea noroc tot anul,iar barbatii care uita acest obicei,vor avea ghinion tot anul.
Aha,si sa nu uit,in duminica Pastelui mama ne imbraca in haine noi,si la fiecare ne cumpara,eram si suntem 4 frati.
Iar acum ce sa spun.Am familia mea,si v-a fii primul Paste petrecut alaturi de fetita noastra.Am sa-i povestesc traditiile si obiceiurile noastre,sa ramana in familie.O sa facem mancaruri traditionale,facem noi prajiturica nu cumparam,si............asteptam sa vina iepurasul sa vedem ce ne aduce?
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

Numarul mesajelor : 2141
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/01/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptySam Apr 19, 2008 11:16 am

Pentru mine Pastele miroase a cozonaci proaspeti . Voi lasa la o parte semnificatia religioasa si va voi povesti despre parfumul Pastelui .
Toate vacantele le-am petrecut la bunici ; cand ma trezeam dimineata , bunica framanta deja aluatul . In casa era cald si mirosea ametitor . Fugeam afara si-l vedeam pe tataie cum spargea lemnele pt cuptor : le taia lungi si subtiri si tare frumos mai mirosea . Ma intorceam la mamaie si o vedeam cum intinde cozonacii , cum pune stratul gros de nuca si cum ii aseaza dolofanei si cuminti in tavi . Urmau pasca si placintele ; n-o sa uit niciodata placintele poale-n brau asezate in forma de floare in tava rotunda .
Jarul era gata si tavile faloase se asezau cuminti , intr-o ordine pe care numai mamaie o stia . Le inconjura cu jar , inchidea usa cuptorului si urma asteptarea ... Se intorceau in casa , rumene si fierbinti ; erau insirate pe funduri de lemn si acoperite cu prosoape ; eu aveam privilegiul de a gusta din fiecare ; bunica tinea mereu postul si astepta ziua Invierii .

Primul Paste in trei a fost anul trecut ; am mers la tara , la socri . A fost timp frumos , asa ca ne-am dus la padure , pe malul Neajlovului sa facem un gratar . A fost bine , dar niciodata Pastele nu va mai fi acelasi , fara cozonacii lui mamaie . Nimeni nu reuseste sa-i faca asa buni , iar ea s-a dus de mult dintre noi . A ramas doar amintirea , din ce in ce mai nesigura .

Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro F_Paste200704m_ec5b310
Sus In jos
chry1
bebelus2
bebelus2
chry1

Numarul mesajelor : 1440
Data de inscriere : 06/04/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptySam Apr 19, 2008 1:08 pm

Frumoase povesti mamicutze.
Sus In jos
roxana23
administrator
administrator
roxana23

Numarul mesajelor : 529
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 22/01/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyDum Apr 20, 2008 1:20 am

Asteptam sa citim cat mai multe povestioare sau sfaturi Smile
Sus In jos
http://www.ingerasulmeu.com
laly
administrator
administrator
laly

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyDum Apr 20, 2008 3:15 am

janet a scris:
Pentru mine Pastele miroase a cozonaci proaspeti . Voi lasa la o parte semnificatia religioasa si va voi povesti despre parfumul Pastelui .
Toate vacantele le-am petrecut la bunici ; cand ma trezeam dimineata , bunica framanta deja aluatul . In casa era cald si mirosea ametitor . Fugeam afara si-l vedeam pe tataie cum spargea lemnele pt cuptor : le taia lungi si subtiri si tare frumos mai mirosea . Ma intorceam la mamaie si o vedeam cum intinde cozonacii , cum pune stratul gros de nuca si cum ii aseaza dolofanei si cuminti in tavi . Urmau pasca si placintele ; n-o sa uit niciodata placintele poale-n brau asezate in forma de floare in tava rotunda .
Jarul era gata si tavile faloase se asezau cuminti , intr-o ordine pe care numai mamaie o stia . Le inconjura cu jar , inchidea usa cuptorului si urma asteptarea ... Se intorceau in casa , rumene si fierbinti ; erau insirate pe funduri de lemn si acoperite cu prosoape ; eu aveam privilegiul de a gusta din fiecare ; bunica tinea mereu postul si astepta ziua Invierii .

ca bine ai spus janet si mie imi este tare dor de bunicii mei , mancarea ei, de povestile bunicului Sad Crying or Very sad .......sper sa apuc sa-i vad la vara
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyDum Apr 20, 2008 10:01 pm

Sper sa-i vezi Laly 44 . Ce n-as da s-o mai pot vedea si eu pe mamaie ... 2 .
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 24, 2008 12:09 pm

Ce se intampla ? Nu va place concursul ??? Sad Sad
Sus In jos
daria_ioana
bebelus3
bebelus3
daria_ioana

Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 17/04/2008

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 24, 2008 7:52 pm

ms frumos Laly pt sticker Very Happy
Sus In jos
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 24, 2008 7:57 pm

Noi mai putem participa? Very Happy
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 24, 2008 7:59 pm

daria_ioana a scris:
ms frumos Laly pt sticker Very Happy

cu placere , imi pare rau ca nu am reusit sa-l pun si pe al doilea
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 24, 2008 8:01 pm

gabi_gino2005 a scris:
Noi mai putem participa? Very Happy

astazi e ultima zi de participare asa ca nu mai sta pe ganduri
Sus In jos
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 24, 2008 9:01 pm

Mie imi place sa petrec sarbatorile in familie, mereu am petrecut asa. Anul trecut a fost primul Paste la care a participat si pitica mea, a fost pentru prima data cand eu am vopsit ouale, iar Alexia mea imbracata in roz si rosu arata ca un ou vopsit Very Happy Anul asta vreau sa fie si mai deosebit. Imi plac tare mult ornamentele si am cumparat cateva ornamente speciale cu Iepurasi si o fata de masa cu oua si iepurasi (avem de la fiecare sarbatoare ornamente specifice sarbatorii), azi voi vopsi ouale, iar sambata voi pregati mancarica si cozonac (e premiera!!!! sper sa-mi iasa Very Happy ) voi face si niste prajiturele, sper sa fie si ele comestibile, oricum noi vom fi mai mult plecati la parintii mei si la socrii asa ca daca va fi un esec avem unde manca:1http://www. . Daca va fi cald vom merge si cu Alexia la biserica, i-am cumparat lucrusoare noi, aici asa se obisnuieste sa te imbraci cu haine noi in ziua de Paste. La 12 noaptea dupa ce vom lua lumina de la biserica vom ciocni oua. De abia astept sa vad reactia Alexiei la vederea oualelor si aranjamentelor, sa ciocneasca si ea ousoare. Iepurasul la noi nu va veni cu cadouri decat pentru Alexia care deja a inceput sa si primeasca. Mai multe va vom povesti peste cateva zile.........
PS Am pregatit o mica surpriza celor ce vor veni la noi in vizita Very Happy , 3 oua crude dar vopsite, de abia astept sa vad cine isi va lua teapa
Shocked

Anul trecut Alexia a facut 2 luni in ziua de Paste Ornamentele de anul asta
Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Paste12 Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro 23-24_12
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 24, 2008 10:33 pm

Avem o surpriza pentru voi!!!Am marit perioada de postare a mesajelor in concurs cu inca o zi !!!Asteptam mesajul tau
Sus In jos
gabi_gino2005
moderator2
moderator2

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyJoi Apr 24, 2008 11:37 pm

Super!!!!! Cred ca mamicile sunt tare ocupate cu pregatirile de Paste si nu prea mai au timp de internet 7 16
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro EmptyVin Apr 25, 2008 6:49 am

Si eu cred la fel ; daca era sa scrie ceva o faceau pana acum Sad .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro   Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro Empty

Sus In jos

Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» bebe II
» Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrr , vreau un bebe!!!!!!
» ce va fi bebe cand va fi mare?
» vand hainute bebe
» Concurs - Tati si bebe impreuna

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe :: Despre orice :: Despre orice :: Arhive-
Mergi direct la: