laly administrator
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 47 Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA Data de inscriere : 14/01/2008
| Subiect: ce va fi bebe cand va fi mare? Lun Feb 11, 2008 5:56 am | |
| Va-ti gandit ce meserie sa urmeze bebe? ce o sa fie cand va fi mare? Aveti planuri pentru bebe sau va fi doar decizia lui? | |
|
janet moderator1
Numarul mesajelor : 2141 Varsta : 51 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/01/2008
| Subiect: Re: ce va fi bebe cand va fi mare? Mar Feb 12, 2008 1:04 am | |
| La asta chiar nu m-am gandit :tongue: . Va fi decizia lui , iar noi ii vom fi alaturi . Deocamdata nu-mi dau seama ce aptitudini ar avea : poate de decorator . | |
|
laly administrator
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 47 Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA Data de inscriere : 14/01/2008
| Subiect: Re: ce va fi bebe cand va fi mare? Mar Feb 12, 2008 5:21 am | |
| si al meu la fel, probabil decorator ca tare frumos imi orneaza covoarele cu jucarii, din fericire inca nu am inceput sa pictam si peretii dar probabil ca nu e tarziu inca sa trecem si la etapa asta :bom:. La petrecerea de un anisor a luat de pe tava o foarfeca si o hartie de 20 $ se face stilist si milionar | |
|
janet moderator1
Numarul mesajelor : 2141 Varsta : 51 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/01/2008
| Subiect: Re: ce va fi bebe cand va fi mare? Mar Feb 12, 2008 9:46 am | |
| :lol: :lol: :lol: Fain ! In primavara ii luam si noi motzul si sunt tare curioasa ce va alege . In afara de telefonul mobil la care cu siguranta se va repezi prima data . | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce va fi bebe cand va fi mare? | |
| |
|