Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe

Pagina de startPagina de start  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce va fi bebe cand va fi mare?

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
laly
administrator
administrator
laly

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 47
Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA
Data de inscriere : 14/01/2008

ce va fi bebe cand va fi mare? Empty
MesajSubiect: ce va fi bebe cand va fi mare?   ce va fi bebe cand va fi mare? EmptyLun Feb 11, 2008 5:56 am

Va-ti gandit ce meserie sa urmeze bebe? ce o sa fie cand va fi mare? Aveti planuri pentru bebe sau va fi doar decizia lui?
Sus In jos
https://bebe.forum.st
janet
moderator1
moderator1
janet

Numarul mesajelor : 2141
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/01/2008

MesajSubiect: Re: ce va fi bebe cand va fi mare?   ce va fi bebe cand va fi mare? EmptyMar Feb 12, 2008 1:04 am

La asta chiar nu m-am gandit :tongue: . Va fi decizia lui , iar noi ii vom fi alaturi .
Deocamdata nu-mi dau seama ce aptitudini ar avea : poate de decorator lol! lol! lol! .
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 47
Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA
Data de inscriere : 14/01/2008

MesajSubiect: Re: ce va fi bebe cand va fi mare?   ce va fi bebe cand va fi mare? EmptyMar Feb 12, 2008 5:21 am

si al meu la fel, probabil decorator ca tare frumos imi orneaza covoarele cu jucarii, din fericire inca nu am inceput sa pictam si peretii dar probabil ca nu e tarziu inca sa trecem si la etapa asta :bom:. La petrecerea de un anisor a luat de pe tava o foarfeca si o hartie de 20 $ se face stilist si milionar lol!
Sus In jos
https://bebe.forum.st
janet
moderator1
moderator1
janet

Numarul mesajelor : 2141
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/01/2008

MesajSubiect: Re: ce va fi bebe cand va fi mare?   ce va fi bebe cand va fi mare? EmptyMar Feb 12, 2008 9:46 am

:lol: :lol: :lol: Fain ! In primavara ii luam si noi motzul si sunt tare curioasa ce va alege . In afara de telefonul mobil la care cu siguranta se va repezi prima data lol! lol! .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce va fi bebe cand va fi mare?   ce va fi bebe cand va fi mare? Empty

Sus In jos

ce va fi bebe cand va fi mare?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Dintisorii o mare problemaaaaa?
» bebe II
» Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrr , vreau un bebe!!!!!!
» vand hainute bebe
» Concurs - Tati si bebe impreuna

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe :: Copii 3-5 anisori :: Ce educatie ii oferim copilului nostru?-
Mergi direct la: