Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe

Pagina de startPagina de start  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

bebe II

In jos 
+8
anamea
dana
gabi_gino2005
ramona
roxana23
laly
janet
cristinarat
12 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

Numarul mesajelor : 918
Varsta : 44
Localizare : arad
Data de inscriere : 21/02/2008

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyJoi Mai 15, 2008 9:56 am

Laughing arsuri cu ana am avut pe la sfarsitul sarcinii si Ana, draga de ea si ea avea parut lung lung.
Nu v-am mai scris de mult pentru ca am fost un pic ocupata la lucru, am avut rambursare de tva si finantele sunt pe capul nostru de 2 spatamani. Acuma mi-am luat un pic de timp liber sa va mai sciu si eu. Suntem bine in general, arsurile au mai trecut, beau mult lapte si ma calmeaza. Insa acuma simt o presiune in partea de jos, e tare incomod, ma si duc des la baie si mai e si durerea asta .... de fapt nu e o durere doar o presiune, dar e tare incomod. Abia astept sa ma duc la control miercuri sa vad cum se simte Davidutul meu. E tare activ, e mult mai activ decat a fost Ingerasa Ana.
Abia astept sa treaca astea doua saptamani sa raman acasa cu pisicuta mea, sa ne jucam, sa mergem in oras si in parc si asa mai departe, sa ne petrecem timpul ca .... "fetele".

Acuma va las, ma intorc la rapoartele mele, dra va mai sciu, promit.
Pupacim otate nasicile noastre dragi!!!!!!!!!!!!!!!!! I love you 44 97
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 47
Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA
Data de inscriere : 14/01/2008

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyVin Mai 16, 2008 4:55 am

eu nu am avut probleme cu arsurile chiar daca Alexica al meu a avut destul de mult par in cap cand s-a nascut. Ai grija cu munca nu te obosi ca tu si Davidut sunt mai importanti decat niste rapoarte.
pupici pe burtica si lui Ana si tie 36 44 97
Sus In jos
https://bebe.forum.st
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyVin Mai 16, 2008 8:33 am

Am revenit la o povestioara scurta despre noi!
In ultima vreme s-au intamplat atat de multe noutati ca nu prea am avut timp sa ma gandesc la mine, la Davidutu si la Ana, dar sper ca incet incet imi revin la normal. De vreo doua trei zile ma umflu asa de tare la glezne de nu se mai vede nici urma de picior sau mai bine spus glezna. Eu zic ca e si de la caldura din birou, avem permanent 30-32 grade, si de la faptul ca stau mai mereu in sezut si nu mai am circulatia ok. E foarte rau, simt ca imi plesneste pielea de pe picioare.
In rest suntem bine, Davidutu da tot mai tare din picioruse, iar Ana se pregateste de venirea lui in familie. Cu Ana draga de ea, am inceput sa am mici probleme, in sensul ca a inceput plasetele dupa mine, sa nu ma mai duc la lucru, sa nu o las singura acasa e.t.c se trezeste la 7 dimineata doar sa nu mai plec de langa ea. Si mie mi-e mila de ea de numai nu. Nu mai sunt multe zile si raman cu ea acasa, abia astept.
Miercuri mergem la control, abia astept sa primesc vesti despre baietelul nostru,
Mai povestim, va pupam cu drag!!!!
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

Numarul mesajelor : 2141
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/01/2008

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyVin Mai 16, 2008 12:12 pm

Si eu am avut picioarele umflate ; incearca sa dormi cu picioarele pe o perna , dar ai grija sa nu fie totusi prea sus .
Pupicei 97 .
Sus In jos
roxana23
administrator
administrator
roxana23

Numarul mesajelor : 529
Varsta : 40
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 22/01/2008

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyDum Mai 18, 2008 2:09 pm

Si mie mi se umflase picoarele ingrozitor de tare , de fapt eram un balonas Laughing .Asteptam poze cu burtica sa ne laudam .
pupici si ai grija de bebei
Sus In jos
http://www.ingerasulmeu.com
laly
administrator
administrator
laly

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMar Mai 20, 2008 7:37 am

cristinuta ce mai faci? cum te mai simti? 97
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMar Mai 20, 2008 11:37 am

buna mamicutele si nasicile noastre, am cam lipsit in ultima vreme, a venit o colega noua la firma in locul meu, si acuma am inceput sa ii predau lucrusoarele mele, sa ii explic treburile mele etc etc. E tare ciudat, aprca nu imi vine sa cred ca nu o sa mai vin la lcuru, la familia mea doi (ca asa ii numesc). Si cum stau si predau lucrurile la fata parca ma simt.... aiurea ..... imi trece.
In rest suntem bine zic eu, incet incet ar trebui sa termin uc ridicatul lui ana in brate ca simt ca nu e bine si ca ma apasa jos greutatea. Maine seara la 7 mergem la control si va scriu ce mi-a zis medicul. Iarasi am niste emotii de numai nu, oare ce zice, oare e bine, oare nu sunt probleme si de astea..... mama ce emotii am!!!
Ana e bine, cu zii ce trece vorbim tot mai mult despre fratior, despre cum o sa ma ajute ea la treburile casnic, ca doar e fetita mare si cum o sa il ajute pe David sa se acomodeze cu noi. Imi pare ca e incantata, sper sa sii fie asa si cand ajungem acasa cu bb.
Acuma va las , va pup si va imbratisez cu drag
Mami, Ana si BB David
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyJoi Mai 22, 2008 8:36 am

Buna nasici!!!
Am fost ieri la control si se pare ca totul e bine, BB are 800 si ceva de grame, e maricel, si se pare ca sarcina e mai inaintata cu o saptamana care presupune si modoficarea datei probabile a nasterii la 24 august. Deci tot mai aproape (asta pentru mine). A zis medicul ca BB e tare fotogenic si e tare cuminte, s-a intors cum a vrut medicul sa il poata examina in toate partile. E sigur ca e baietel Cool . In rest incet incet o sa incapem sa discutam despre modul de nastere si de astea. Mie mi-a gasit un nodul in uter. Ma cam ingrijoreaza, dar oricum acuma nu putem face nimic. In rest suntem bine si urmatorul control va fii peste 6 saptamani. Mi-a mai scris Cal-C-Vita sa iau. Atatea vitamine...... o sa fiu cat o balena pana la sfarsit Laughing
Acuma ma intorc la lucru, va pup cu drag!!!
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyJoi Mai 22, 2008 3:00 pm

Ma bucur ca sunteti bine ; o sa se rezolve si cu nodulul Smile . Si mie imi apareau diferente intre masuratori si dpn calculat dpa menstruatie . Alex s-a nascut cu 4 zile mai devreme fata de aceasta din urma , desi se spune ca baietii stau mai mult la caldurica Cool .
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMar Mai 27, 2008 11:03 am

Buna mamici, bebici si burtici, noi suntem bine, obosim to mai repede, respiram tot mai greu, dar in general suntem bine. Nu am amia scris asa des pe forum ca predau actele, calculatorul si nu prea mai am acces la el doar asa din cand in cand. Va mai scriu mai pe larg de acasa cand doarme Ana. In rest suntem bine, avem un baietel tare activ in burtica. Eu sper sa nu vina prea repede ca pana in 10 august doctorul meu e in concediu, asa ca sper sa steie in brtica pana la termen,
Acuma va las, trebuie sa ies un pic.
Va pup cu drag pe toate!!!!! I love you
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMar Mai 27, 2008 10:09 pm

Cristina , important e ca sunteti bine I love you . Cu serviciul eu zic sa nu-ti mai bati capul , ca te intorci dupa 2 ani Laughing .
Cu greutatea cum stai ?
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMier Mai 28, 2008 6:23 am

ma bucur sa aud ca esti bine Cri, inca un pic la servici si apoi poti sa te relaxezi pana vine bb cel mic, pupici finutului si lui Ana 67 97
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMier Mai 28, 2008 8:23 am

Buna mamicute!!! Janet draga ma crezi ca in ultima vreme nu m-am mai cantarit, asa ca habar nu am cate kile am in lus, dar nu foarte mult ca ma incap pantalonii de vara trecuta, bine, tragem doar pana la burtica. Si nici sub burtica nu prea pot sa port pantalonii ca il deranjeaza pe BB, asa ca noi tot cu pantaloni speciali umblam! Laughing Cred ca incet incet pot sa ma duc sa imi cumpar o pereche doua de chiloti de aia speciali ca il deranjeaza si chilotii, tare figurant.! Are program bine stabilit: se trezeste inaintea mea si se culca dupa mine Laughing Dar poate daca iese va fii mai cuminte ca Ana, ca ea a fost tare cumintica in burtica si dupa aia...... na hai ca trebuie sa mentin optimismul in mine ca Bb va fii mai cuminte ca surioara lui!!! Laughing
Mi-e groaza de caldurile astea, ca mi se umfla picioarele tare tare. cu arsurile la stomac vad ca m-am prins, bag vreo doua trei cani de laptic si totul se rezolva. Acuma va las, mai povestim mai incolo.
Pupam cu drag naisicile!!!!! I love you 44 67 97
Sus In jos
chry1
bebelus2
bebelus2
chry1

Numarul mesajelor : 1440
Data de inscriere : 06/04/2008

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMar Iun 03, 2008 7:37 am

Cristina cum te mai simti,sunteti bine?
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMar Iun 03, 2008 3:28 pm

Buna nasicile noastre!!!!!!!!
Da suntem bine, multumim de intrebare, crestem, luam in proportii bine. M-am asteptat la sta si de acum in colo vonm creste si mai mult. Obosim repede repede, cateodata simt ca nu mai am aer, dar uite de ier nu mi se ma i umfla picioarele, se vede ca ne relaxam pe acas (am inceput sa fac curatenie mare in toata casa, pana cand ma mai pot apleca cum trebuie). In rest suntem bine, noaptea incepem sa avem probleme, el e treaz, eu as dormi, el nu vrea pe stae, pe stanga pe dreapta, eu sunt rupta Shocked
Astept sa sun sa imi fac programare la Timisoara, peste vreo 3 saptamani, ca urmatorul control va fii acol, sa vad si eu unde trebuie sa ajung si sa ne ia in evidenta. si cic a are ceva aparatura mai moderna sa il vada pe Davidutu
Acuma va las , ma intorc la treba mea de acasa
Va pupacim pe toti!!!!!!!!!!!!!!!! I love you 97
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMar Iun 03, 2008 5:59 pm

cristinuta vrem o poza sa te vedem, sa-l vedem pe davidut cum creste Very Happy. Ce face Ana se bucura ca esti acasa toata ziua?
Sus In jos
Karmin
bebelus
bebelus
Karmin

Numarul mesajelor : 60
Data de inscriere : 11/02/2008

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMar Iun 03, 2008 9:26 pm

Si eu sunt curioasa 72
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyMier Iun 04, 2008 11:08 am

Hai ca mai e putin si intri in concediu . Eu cu odihna nu am avut probleme si puteam sa dorm pe orice parte . Doar spre final a fost mai complicat , dar ne-am descurcat Cool .
Sus In jos
cristinarat
graviduta noastra
graviduta noastra
cristinarat

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyVin Iun 06, 2008 8:11 pm

Buna nasicile !!!! Ce mai faceti??? eu sunt in concediu de 1 saptamana, inca nu am apucat sa ma odihnesc, doar azi un pic, mi-am tot gasit treuri. sa le fac pana ma mai pot misca, nu??? In rest suntem bine, cred ca incepe explozia de luare in greutate Shocked Dar ce sa ii faci, imi revin eu dupa nastere. sunt tare curioasa de urmatoul control, va fii in 27 la Timisoara, 4 D. Mamaaa asa curioasa sunt de numai. Davidutu comunica super cu sora ei mai mare. cand ana vine si pune urechiusa la mine pe burtica David raspunde imediat cu o tumba. Asa fericita e Ana!!! La inceput zicea ca a lovit-o dar i-am explicat ca asa da el de veste ca e acolo inauntru si ca ii este bine.
In rest ce sa va mai povestesc... nimic nou, incet incet incep sa respir tot mai greu, si cand ma gandesc ca nu mai e atat.... ma apuca o groaza de numai nu......
Poze va pun saptamana viitoare ca am imprumutat camera la o prietena !!! in orice caz sunt "mareeeeee" Shocked
Acum va pup si va imbratisez cu drag!!!! I love you 44 97
Sus In jos
cristina strete
bebbelus
bebbelus
cristina strete

Numarul mesajelor : 1042
Varsta : 41
Localizare : LISABONA

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptyVin Iun 06, 2008 11:31 pm

Cristina iti doresc sa ai parte in continuare de zile frumoase dar nu prea calduroase si sufocante si o nastere cat mai usoara. multi pupici 97 97 97 97 97
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptySam Iun 07, 2008 12:40 pm

Musai poze ! Very Happy Very Happy Poate facem un concurs cu burtici foste si actuale Cool .
Sus In jos
chry1
bebelus2
bebelus2
chry1

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptySam Iun 07, 2008 12:44 pm

Rolling Eyes Eu nu am cu fosta burtica No 2 Nu am avut aparat digital atunci,si imi pare asa de rau.........
Sus In jos
roxana23
administrator
administrator
roxana23

Numarul mesajelor : 529
Varsta : 40
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 22/01/2008

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptySam Iun 07, 2008 12:44 pm

Ai dreptate Janet !!Urmatorul concurs va avea asta ca tema .Pupici pentru toate gravidutele si sa va fie bine .Abaia asteptam bebeii Very Happy
Sus In jos
http://www.ingerasulmeu.com
janet
moderator1
moderator1
janet

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptySam Iun 07, 2008 12:54 pm

Nici eu nu am cristina , din aceleasi motive . Mi-a facut sor'mea niste poze , dar a tot uitat sa mi le trimita Cool , iar acum nu mai stie pe unde le-a salvat . O sa ma duc intr-o zi la ea , sa umblam in arhiva Laughing .
Sus In jos
chry1
bebelus2
bebelus2
chry1

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 EmptySam Iun 07, 2008 12:55 pm

Macar stii ca ai,dar eu.........ce naspa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

bebe II - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: bebe II   bebe II - Pagina 5 Empty

Sus In jos

bebe II
Sus 
Pagina 5 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrr , vreau un bebe!!!!!!
» ce va fi bebe cand va fi mare?
» vand hainute bebe
» Concurs - Tati si bebe impreuna
» Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe :: Vreau un bebe :: Jurnal pentru ingerasii nostri :: jurnalul gravidutei - cristinarat-
Mergi direct la: