| bebe II | |
|
+8anamea dana gabi_gino2005 ramona roxana23 laly janet cristinarat 12 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
cristinarat graviduta noastra
Numarul mesajelor : 918 Varsta : 44 Localizare : arad Data de inscriere : 21/02/2008
| Subiect: Re: bebe II Joi Mai 15, 2008 9:56 am | |
| arsuri cu ana am avut pe la sfarsitul sarcinii si Ana, draga de ea si ea avea parut lung lung. Nu v-am mai scris de mult pentru ca am fost un pic ocupata la lucru, am avut rambursare de tva si finantele sunt pe capul nostru de 2 spatamani. Acuma mi-am luat un pic de timp liber sa va mai sciu si eu. Suntem bine in general, arsurile au mai trecut, beau mult lapte si ma calmeaza. Insa acuma simt o presiune in partea de jos, e tare incomod, ma si duc des la baie si mai e si durerea asta .... de fapt nu e o durere doar o presiune, dar e tare incomod. Abia astept sa ma duc la control miercuri sa vad cum se simte Davidutul meu. E tare activ, e mult mai activ decat a fost Ingerasa Ana. Abia astept sa treaca astea doua saptamani sa raman acasa cu pisicuta mea, sa ne jucam, sa mergem in oras si in parc si asa mai departe, sa ne petrecem timpul ca .... "fetele". Acuma va las, ma intorc la rapoartele mele, dra va mai sciu, promit. Pupacim otate nasicile noastre dragi!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
laly administrator
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 47 Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA Data de inscriere : 14/01/2008
| |
| |
Numarul mesajelor : 918 Varsta : 44 Localizare : arad Data de inscriere : 21/02/2008
| Subiect: Re: bebe II Vin Mai 16, 2008 8:33 am | |
| Am revenit la o povestioara scurta despre noi! In ultima vreme s-au intamplat atat de multe noutati ca nu prea am avut timp sa ma gandesc la mine, la Davidutu si la Ana, dar sper ca incet incet imi revin la normal. De vreo doua trei zile ma umflu asa de tare la glezne de nu se mai vede nici urma de picior sau mai bine spus glezna. Eu zic ca e si de la caldura din birou, avem permanent 30-32 grade, si de la faptul ca stau mai mereu in sezut si nu mai am circulatia ok. E foarte rau, simt ca imi plesneste pielea de pe picioare. In rest suntem bine, Davidutu da tot mai tare din picioruse, iar Ana se pregateste de venirea lui in familie. Cu Ana draga de ea, am inceput sa am mici probleme, in sensul ca a inceput plasetele dupa mine, sa nu ma mai duc la lucru, sa nu o las singura acasa e.t.c se trezeste la 7 dimineata doar sa nu mai plec de langa ea. Si mie mi-e mila de ea de numai nu. Nu mai sunt multe zile si raman cu ea acasa, abia astept. Miercuri mergem la control, abia astept sa primesc vesti despre baietelul nostru, Mai povestim, va pupam cu drag!!!! | |
|
| |
janet moderator1
Numarul mesajelor : 2141 Varsta : 51 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/01/2008
| Subiect: Re: bebe II Vin Mai 16, 2008 12:12 pm | |
| Si eu am avut picioarele umflate ; incearca sa dormi cu picioarele pe o perna , dar ai grija sa nu fie totusi prea sus . Pupicei . | |
|
| |
roxana23 administrator
Numarul mesajelor : 529 Varsta : 40 Localizare : pitesti Data de inscriere : 22/01/2008
| Subiect: Re: bebe II Dum Mai 18, 2008 2:09 pm | |
| Si mie mi se umflase picoarele ingrozitor de tare , de fapt eram un balonas .Asteptam poze cu burtica sa ne laudam . pupici si ai grija de bebei | |
|
| |
laly administrator
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 47 Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA Data de inscriere : 14/01/2008
| Subiect: Re: bebe II Mar Mai 20, 2008 7:37 am | |
| cristinuta ce mai faci? cum te mai simti? | |
|
| |
| Subiect: Re: bebe II Mar Mai 20, 2008 11:37 am | |
| buna mamicutele si nasicile noastre, am cam lipsit in ultima vreme, a venit o colega noua la firma in locul meu, si acuma am inceput sa ii predau lucrusoarele mele, sa ii explic treburile mele etc etc. E tare ciudat, aprca nu imi vine sa cred ca nu o sa mai vin la lcuru, la familia mea doi (ca asa ii numesc). Si cum stau si predau lucrurile la fata parca ma simt.... aiurea ..... imi trece. In rest suntem bine zic eu, incet incet ar trebui sa termin uc ridicatul lui ana in brate ca simt ca nu e bine si ca ma apasa jos greutatea. Maine seara la 7 mergem la control si va scriu ce mi-a zis medicul. Iarasi am niste emotii de numai nu, oare ce zice, oare e bine, oare nu sunt probleme si de astea..... mama ce emotii am!!! Ana e bine, cu zii ce trece vorbim tot mai mult despre fratior, despre cum o sa ma ajute ea la treburile casnic, ca doar e fetita mare si cum o sa il ajute pe David sa se acomodeze cu noi. Imi pare ca e incantata, sper sa sii fie asa si cand ajungem acasa cu bb. Acuma va las , va pup si va imbratisez cu drag Mami, Ana si BB David | |
|
| |
| Subiect: Re: bebe II Joi Mai 22, 2008 8:36 am | |
| Buna nasici!!! Am fost ieri la control si se pare ca totul e bine, BB are 800 si ceva de grame, e maricel, si se pare ca sarcina e mai inaintata cu o saptamana care presupune si modoficarea datei probabile a nasterii la 24 august. Deci tot mai aproape (asta pentru mine). A zis medicul ca BB e tare fotogenic si e tare cuminte, s-a intors cum a vrut medicul sa il poata examina in toate partile. E sigur ca e baietel . In rest incet incet o sa incapem sa discutam despre modul de nastere si de astea. Mie mi-a gasit un nodul in uter. Ma cam ingrijoreaza, dar oricum acuma nu putem face nimic. In rest suntem bine si urmatorul control va fii peste 6 saptamani. Mi-a mai scris Cal-C-Vita sa iau. Atatea vitamine...... o sa fiu cat o balena pana la sfarsit Acuma ma intorc la lucru, va pup cu drag!!! | |
|
| |
janet moderator1
Numarul mesajelor : 2141 Varsta : 51 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/01/2008
| Subiect: Re: bebe II Joi Mai 22, 2008 3:00 pm | |
| Ma bucur ca sunteti bine ; o sa se rezolve si cu nodulul . Si mie imi apareau diferente intre masuratori si dpn calculat dpa menstruatie . Alex s-a nascut cu 4 zile mai devreme fata de aceasta din urma , desi se spune ca baietii stau mai mult la caldurica . | |
|
| |
| Subiect: Re: bebe II Mar Mai 27, 2008 11:03 am | |
| Buna mamici, bebici si burtici, noi suntem bine, obosim to mai repede, respiram tot mai greu, dar in general suntem bine. Nu am amia scris asa des pe forum ca predau actele, calculatorul si nu prea mai am acces la el doar asa din cand in cand. Va mai scriu mai pe larg de acasa cand doarme Ana. In rest suntem bine, avem un baietel tare activ in burtica. Eu sper sa nu vina prea repede ca pana in 10 august doctorul meu e in concediu, asa ca sper sa steie in brtica pana la termen, Acuma va las, trebuie sa ies un pic. Va pup cu drag pe toate!!!!! | |
|
| |
janet moderator1
| Subiect: Re: bebe II Mar Mai 27, 2008 10:09 pm | |
| Cristina , important e ca sunteti bine . Cu serviciul eu zic sa nu-ti mai bati capul , ca te intorci dupa 2 ani . Cu greutatea cum stai ? | |
|
| |
laly administrator
| |
| |
| Subiect: Re: bebe II Mier Mai 28, 2008 8:23 am | |
| Buna mamicute!!! Janet draga ma crezi ca in ultima vreme nu m-am mai cantarit, asa ca habar nu am cate kile am in lus, dar nu foarte mult ca ma incap pantalonii de vara trecuta, bine, tragem doar pana la burtica. Si nici sub burtica nu prea pot sa port pantalonii ca il deranjeaza pe BB, asa ca noi tot cu pantaloni speciali umblam! Cred ca incet incet pot sa ma duc sa imi cumpar o pereche doua de chiloti de aia speciali ca il deranjeaza si chilotii, tare figurant.! Are program bine stabilit: se trezeste inaintea mea si se culca dupa mine Dar poate daca iese va fii mai cuminte ca Ana, ca ea a fost tare cumintica in burtica si dupa aia...... na hai ca trebuie sa mentin optimismul in mine ca Bb va fii mai cuminte ca surioara lui!!! Mi-e groaza de caldurile astea, ca mi se umfla picioarele tare tare. cu arsurile la stomac vad ca m-am prins, bag vreo doua trei cani de laptic si totul se rezolva. Acuma va las, mai povestim mai incolo. Pupam cu drag naisicile!!!!! | |
|
| |
chry1 bebelus2
Numarul mesajelor : 1440 Varsta : 47 Data de inscriere : 06/04/2008
| Subiect: Re: bebe II Mar Iun 03, 2008 7:37 am | |
| Cristina cum te mai simti,sunteti bine? | |
|
| |
| Subiect: Re: bebe II Mar Iun 03, 2008 3:28 pm | |
| Buna nasicile noastre!!!!!!!! Da suntem bine, multumim de intrebare, crestem, luam in proportii bine. M-am asteptat la sta si de acum in colo vonm creste si mai mult. Obosim repede repede, cateodata simt ca nu mai am aer, dar uite de ier nu mi se ma i umfla picioarele, se vede ca ne relaxam pe acas (am inceput sa fac curatenie mare in toata casa, pana cand ma mai pot apleca cum trebuie). In rest suntem bine, noaptea incepem sa avem probleme, el e treaz, eu as dormi, el nu vrea pe stae, pe stanga pe dreapta, eu sunt rupta Astept sa sun sa imi fac programare la Timisoara, peste vreo 3 saptamani, ca urmatorul control va fii acol, sa vad si eu unde trebuie sa ajung si sa ne ia in evidenta. si cic a are ceva aparatura mai moderna sa il vada pe Davidutu Acuma va las , ma intorc la treba mea de acasa Va pupacim pe toti!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
laly administrator
| Subiect: Re: bebe II Mar Iun 03, 2008 5:59 pm | |
| cristinuta vrem o poza sa te vedem, sa-l vedem pe davidut cum creste . Ce face Ana se bucura ca esti acasa toata ziua? | |
|
| |
Karmin bebelus
Numarul mesajelor : 60 Data de inscriere : 11/02/2008
| Subiect: Re: bebe II Mar Iun 03, 2008 9:26 pm | |
| Si eu sunt curioasa | |
|
| |
janet moderator1
| Subiect: Re: bebe II Mier Iun 04, 2008 11:08 am | |
| Hai ca mai e putin si intri in concediu . Eu cu odihna nu am avut probleme si puteam sa dorm pe orice parte . Doar spre final a fost mai complicat , dar ne-am descurcat . | |
|
| |
| Subiect: Re: bebe II Vin Iun 06, 2008 8:11 pm | |
| Buna nasicile !!!! Ce mai faceti??? eu sunt in concediu de 1 saptamana, inca nu am apucat sa ma odihnesc, doar azi un pic, mi-am tot gasit treuri. sa le fac pana ma mai pot misca, nu??? In rest suntem bine, cred ca incepe explozia de luare in greutate Dar ce sa ii faci, imi revin eu dupa nastere. sunt tare curioasa de urmatoul control, va fii in 27 la Timisoara, 4 D. Mamaaa asa curioasa sunt de numai. Davidutu comunica super cu sora ei mai mare. cand ana vine si pune urechiusa la mine pe burtica David raspunde imediat cu o tumba. Asa fericita e Ana!!! La inceput zicea ca a lovit-o dar i-am explicat ca asa da el de veste ca e acolo inauntru si ca ii este bine. In rest ce sa va mai povestesc... nimic nou, incet incet incep sa respir tot mai greu, si cand ma gandesc ca nu mai e atat.... ma apuca o groaza de numai nu...... Poze va pun saptamana viitoare ca am imprumutat camera la o prietena !!! in orice caz sunt "mareeeeee" Acum va pup si va imbratisez cu drag!!!! | |
|
| |
cristina strete bebbelus
Numarul mesajelor : 1042 Varsta : 41 Localizare : LISABONA Data de inscriere : 21/02/2008
| Subiect: Re: bebe II Vin Iun 06, 2008 11:31 pm | |
| | |
|
| |
janet moderator1
| Subiect: Re: bebe II Sam Iun 07, 2008 12:40 pm | |
| Musai poze ! Poate facem un concurs cu burtici foste si actuale . | |
|
| |
chry1 bebelus2
| |
| |
roxana23 administrator
Numarul mesajelor : 529 Varsta : 40 Localizare : pitesti Data de inscriere : 22/01/2008
| Subiect: Re: bebe II Sam Iun 07, 2008 12:44 pm | |
| Ai dreptate Janet !!Urmatorul concurs va avea asta ca tema .Pupici pentru toate gravidutele si sa va fie bine .Abaia asteptam bebeii | |
|
| |
janet moderator1
| Subiect: Re: bebe II Sam Iun 07, 2008 12:54 pm | |
| Nici eu nu am cristina , din aceleasi motive . Mi-a facut sor'mea niste poze , dar a tot uitat sa mi le trimita , iar acum nu mai stie pe unde le-a salvat . O sa ma duc intr-o zi la ea , sa umblam in arhiva . | |
|
| |
chry1 bebelus2
| Subiect: Re: bebe II Sam Iun 07, 2008 12:55 pm | |
| Macar stii ca ai,dar eu.........ce naspa. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: bebe II | |
| |
|