roxanik80 bebelus
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 44 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 22/02/2008
| Subiect: Cum va pregatiti voi pt Paste Mier Mar 26, 2008 1:19 am | |
| | |
|
laly administrator
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 47 Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA Data de inscriere : 14/01/2008
| Subiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste Mier Mar 26, 2008 4:15 am | |
| de cativa ani vopsim ouale doar rosu, le faceam si colorate dar nu-mi mai plac, parca oualele rosii sunt in spiritul pastelui. Pentru noi va fi destul de greu sa sarbatorim Pastele departe de casa, departe de familie, ne va fi greu pentru ca nu vom putea avea parte de multe din mancarurile specifice sarbatoriii si cel mai mult o sa-mi lipseasca sa i-au sfintele paste si sa aducem lumina de la biserica, sa ciocnesc un ou cu parintii si fratele meu , dar ma impac cu gandul ca sunt acum cu familia mea si suntem impreuna fericiti. | |
|
roxanik80 bebelus
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 44 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 22/02/2008
| |
janet moderator1
Numarul mesajelor : 2141 Varsta : 51 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/01/2008
| Subiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste Vin Mar 28, 2008 12:41 pm | |
| Eu fac de obicei oua rosii , simple . Uneori fac si verzi si galbene . Daca am chef , le decorez cu frunze de prin curte , Se aseaza frunzele pe ou , se strange cu un dres curat si asa se baga in vopsea . Ies foarte frumoase . La retete special pt Alex nu m-am gandit inca . Va trebui sa gatesc separat pt el deoarece carnea de miel e prea grea . | |
|
simona bebelus
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 41 Localizare : valcani Data de inscriere : 27/01/2008
| Subiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste Joi Apr 03, 2008 2:57 pm | |
| deabea astept sa vine vremea de vopsit ouale !!! mai ales ca am si ajutor in bucatarie ..adica pe fetele mele /// | |
|
Giulyana bebelus
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/04/2008
| Subiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste Mar Apr 08, 2008 10:24 am | |
| eu pastele anul asta il fac in bacau cu socrii . | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste | |
| |
|