Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe

Pagina de startPagina de start  AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Cum va pregatiti voi pt Paste

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
roxanik80
bebelus
bebelus
roxanik80

Numarul mesajelor : 33
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 22/02/2008

Cum va pregatiti voi pt Paste Empty
MesajSubiect: Cum va pregatiti voi pt Paste   Cum va pregatiti voi pt Paste EmptyMier Mar 26, 2008 1:19 am

Ma gandeam sa vb despre felul cum se pregateste fiecare pt Sf. Pasti.
Retele pt copii de Pasti, ce idei are fiecare pt vopsitul oualelor,etc.

a >
glitter-graphics.com
glitter-graphics.com
glitter-graphics.com
Sus In jos
laly
administrator
administrator
laly

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 47
Localizare : South Milwaukee - Wisconsin- USA
Data de inscriere : 14/01/2008

MesajSubiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste   Cum va pregatiti voi pt Paste EmptyMier Mar 26, 2008 4:15 am

de cativa ani vopsim ouale doar rosu, le faceam si colorate dar nu-mi mai plac, parca oualele rosii sunt in spiritul pastelui. Pentru noi va fi destul de greu sa sarbatorim Pastele departe de casa, departe de familie, ne va fi greu pentru ca nu vom putea avea parte de multe din mancarurile specifice sarbatoriii si cel mai mult o sa-mi lipseasca sa i-au sfintele paste si sa aducem lumina de la biserica, sa ciocnesc un ou cu parintii si fratele meu Sad , dar ma impac cu gandul ca sunt acum cu familia mea si suntem impreuna fericiti.
Sus In jos
https://bebe.forum.st
roxanik80
bebelus
bebelus
roxanik80

Numarul mesajelor : 33
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 22/02/2008

MesajSubiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste   Cum va pregatiti voi pt Paste EmptyMier Mar 26, 2008 5:23 pm

Asa este, cel mai important este sa fi alaturi de cei dragi indiferent de ce anume sarbatoresti ori nu. Ma bucur pt voi. paste paste 25
Sus In jos
janet
moderator1
moderator1
janet

Numarul mesajelor : 2141
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/01/2008

MesajSubiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste   Cum va pregatiti voi pt Paste EmptyVin Mar 28, 2008 12:41 pm

Eu fac de obicei oua rosii , simple . Uneori fac si verzi si galbene . Daca am chef , le decorez cu frunze de prin curte , Se aseaza frunzele pe ou , se strange cu un dres curat si asa se baga in vopsea . Ies foarte frumoase .
La retete special pt Alex nu m-am gandit inca . Va trebui sa gatesc separat pt el deoarece carnea de miel e prea grea .
Sus In jos
simona
bebelus
bebelus

Numarul mesajelor : 38
Varsta : 41
Localizare : valcani
Data de inscriere : 27/01/2008

MesajSubiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste   Cum va pregatiti voi pt Paste EmptyJoi Apr 03, 2008 2:57 pm

deabea astept sa vine vremea de vopsit ouale !!! mai ales ca am si ajutor in bucatarie ..adica pe fetele mele /// Very Happy
Sus In jos
Giulyana
bebelus
bebelus
Giulyana

Numarul mesajelor : 41
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/04/2008

MesajSubiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste   Cum va pregatiti voi pt Paste EmptyMar Apr 08, 2008 10:24 am

eu pastele anul asta il fac in bacau cu socrii .

Cum va pregatiti voi pt Paste Eggs10
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum va pregatiti voi pt Paste   Cum va pregatiti voi pt Paste Empty

Sus In jos

Cum va pregatiti voi pt Paste
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Iepurasul iti aduce premii oferite de www.bebe-fitzos.ro

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ingerasul meu -Totul despre familie si bebe :: Despre orice :: Despre orice :: Arhive-
Mergi direct la: